Skip to content

Karides Ayıklanması ve Haşlanması

March 11, 2013

Balık eti faydalı yiceklerin başında gelir. Balık eti severler için bu yazımızda Karides haşlanması nasıl olur, karides nasıl ayıklanır yani kısacası lezzetli bir karides yemeği tarifi nasıl yapılır o konuda bilgi vereceğiz.

Karideslerin ayıklanması:

1. Soğuk sudan geçirilen karideslerin başı kopartılır ve üsteki şeffaf kabuğu soyularak
Karides Ayıklanması ve Haşlanması: Karides Ayıklanması ve Haşlanması

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: